Over mij

Hoi! Ik ben Jane, 19 lentes jong, altijd vol inspiratie voor nieuwe dingen, maar soms een tikkeltje te lui om er ook daadwerkelijk aan te gaan beginnen. In het kleine beetje vrije tijd dat ik naast mijn studie overhoud, kan ik ontzettend genieten van leuke films en series, boeken lezen, weekendjes weggaan, kortom; veel te veel!

Na de zomer ga ik aan het derde jaar van de opleiding Fiscaal Recht & Economie aan de HRO beginnen en eind september kan ik na veel zwoegen en zweten eindelijk mijn Propedeuse binnenslepen.

Verder verdien ik mijn geld als cassière bij de Jumbo, maar geef het ook net zo snel weer uit, hihi. En waaraan? Ja… daar ben ik zelf ook nog niet helemaal achter.

Ik vervoer mij in mijn geliefde blauw/paarse Opel Corsa’tje, die ondanks zijn leeftijd   nog altijd even goed zijn best doet. Hij brengt me naar toe waar ik naar toe wil, maar dit alles dankzij een goede navigatie, want als ik van mijn eigen richtingsgevoel uit moet gaan…

Wat ik later hoop te bereiken? Een grote villa met een zwembad en een walk-in-closet waar menig vrouw jaloers op is. Maar, met een flatje 4-hoog achter en een iets minder grote inloopkast ben ik net zo tevreden, zolang ik maar kan genieten met de mensen die mij lief zijn!

Liefs,

Jane

Advertenties